nlfren

Danslessen niveau 1

donderdag 18 apr tot 27 jun 2024 19:00 tot 20:30
Salle Gray 122
Rue Gray 122
au fond du petit chemin à droite
1050 Ixelles
Belgium
Leraar : Koen Dhondt
Doelpubliek : Beginner
Geen lessen : 09/05
Registraties zijn voorbij,neem dan contact met ons op als u dit evenement wilt bijwonen.
De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Frisse Folk danslessen 

 

Trimester van donderdag 18 april tot donderdag 27 juni 2024
Je kan inschrijven tot de 4de les van het trimester.

Je eerste les is een vrijblijvende gratis proefles. Kom dus gerust eens proberen! 


In deze danslessen voor beginners en halve beginners bekijken we grondig de basispassen van de meeste groeps- en koppeldansen en eenvoudige, leuke variaties hierop: jig, tovercirkel, mixer, scottish, mazurka, polka en enkele Bretoense dansen.

Ook op het programma: het aanleren van een solide basis, optimale danshouding, leiden en volgen, de beginselen van muzikaliteit en dansetiquette, automatismen aankweken…

 Vroegboekpromotie

Als je je goed op voorhand inschrijft voor een volledig trimester én meteen on line betaalt, geniet je van onze vroegboekpromotie.
 Nuttige info

Praktische informatie

Taal

De danslessen in Brussel worden meestal in het Frans gegeven, met indien nodig bondige vertalingen naar het Nederlands en/of Engels. Onze dansleraren zijn vlot meertalig, dus de individuele correcties krijg je zeker in je eigen taal.

 

NIVEAU

Op deze pagina beschrijven we in detail de vereiste voorkennis om dit niveau te volgen.  Als je na het lezen nog niet zeker bent welk niveau het best bij jou past, mag je gerust in meerdere groepen een proefles volgen. Contacteer ons dan even.

Danspartner

Je hebt nooit een danspartner nodig voor onze danslessen, stages of bals. Inschrijven kan dus alleen, per twee, met vrienden of collega's…

 

SAMENWERKING / ORGANISATIE

Muziekpublique
Muziekpublique
frissefolk.be