nlfren

Compensatie danslessen september 2020

Het trimester september – december 2020 is door Corona stopgezet na 4 weken. Er was vooraf al aangegeven dat de niet gegeven lessen gewoon uitgesteld zouden worden. Helaas heeft het heel wat langer geduurd dan voorzien, maar in september kunnen we eindelijk de draad terug oppikken. Hieronder krijg je een overzicht van de mogelijkheden. Er zijn 2 rubrieken compensaties, naargelang je deelgenomen hebt aan de lessen in openlucht in de periode mei-juni, of niet. Als je denkt dat jouw situatie toch nog anders is, contacteer ons dan even.

Als je niet deelgenomen hebt aan de lessen in openlucht in de periode mei-juni, dan heb je nog recht op 8 weken danslessen. Voor het trimester sept – dec 2021 moet je dan maar 5 van de 13 weken betalen. Selecteer het tarief “Recup lln. sept 2020: 55€” bij je online inschrijving. Als het je niet lukt om deel te nemen aan dit trimester, krijg je dezelfde inhaalmogelijkheid in het trimester januari – maart 2022. Een andere mogelijkheid is om gratis de eerste 8 weken van dit trimester te volgen. Contacteer ons dan even op voorhand om deze speciale inschrijving te regelen.

Als je je ingeschreven hebt voor de gratis danslessen in openlucht in de periode mei-juni, dan heb je al 6 van de 8 weken danslessen gerecupereerd. Hieronder geven we je verschillende mogelijkheden om de overige 2 weken in te halen.

  • 20 euro minder betalen bij je inschrijving voor dit trimester (door een tarief te kiezen dat 20€ goedkoper is, bijvoorbeeld het kortingstarief terwijl je toch werkt)
  • Gratis een stage (re)start folkdans voor (halve) beginners volgen, op 11 of 12 september bijvoorbeeld. Schrijf je op voorhand in en selecteer het tarief “Compensatie: 0€”
  • 2 gratis lessen tussen 13 september en 23 september, zonder andere lessen te volgen. Contacteer ons dan even op voorhand om deze speciale inschrijving te regelen.
  • 2 extra inhaallessen in een andere groep van een lager of gelijkaardig niveau
  • Sommige leerlingen gaven al aan dat ze geen compensatie wouden voor die 2 weken, om Frisse Folk te steunen.

We kijken er in ieder geval erg naar uit om terug samen te dansen! Tot gauw!

 

frissefolk.be