nlfren

Prijzen, kortingen & promotie

Promotie & korting

Je vindt de huidige prijzen op de pagina van elke les. Kies een les uit het overzicht en klik erop. Op diezelfde webpagina kan je je ook meteen inschrijven.

Korting: Voor de danslessen verlenen we korting aan alle mensen die geen job hebben: werkzoekenden, gepensioneerden, studenten, huisman of huisvrouw… Deeltijds werkenden betalen wel de volledige prijs.

Vroegboekpromo: Als je goed op voorhand inschrijft voor een volledig trimester én meteen online betaalt, geniet je van  10 euro vroegboekkorting per persoon! Deze actie geldt niet als je via overschrijving of cash betaalt. Je kan deze vroegboekkorting perfect combineren met de gratis proefles. Als je daarna je inschrijving wenst te annuleren, betalen we je het volledige bedrag terug.

Dubbele dosis aan halve prijs: Voor de sportievelingen die 2 keer per week les willen volgen, geven we met plezier een grote korting voor de tweede lessenreeks in hetzelfde trimester.

 

Tarieven

1. Het standaardtarief is een abonnementsformule voor alle lessen van één trimester. De prijs is onafhankelijk van het aantal keren dat je effectief naar de les komt. Gemiste lessen worden dus niet terugbetaald of overgedragen naar een volgen trimester. Je kan wel inhaallessen volgen (zie voorwaarden).

 

2. Een half trimester volgen:

Als je maar de helft van de lessen kan volgen, kan je een speciaal tarief kiezen. Dat is duurder, maar je betaalt enkel de lessen die je effectief volgt. Je moet dan meteen minimum de helft van de lessen betalen. De dansleraar noteert je aanwezigheid. Zodra je krediet opgebruik is, betaal je telkens cash aan de lesgever in het begin van de les. Als je minder dan de helft van de lessen bijwoont, wordt er geen geld terugbetaald. Je kan geen lessen overdragen naar een volgend trimester.

3. Fair trade tarief

Degelijke danslessen zijn arbeidsintensief, zowel voor de lesgever (voorbereiding, pedagogische planning, bijscholing, muziek selecteren, …) als voor de organisator (planning zalen en niveaus, website met vertalingen in 3 talen, promotie, opvolging betalingen & inschrijvingen, vragen beantwoorden…). Bij Frisse Folk willen we al dat werk graag op een eerlijke manier vergoeden, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten (ervaren lesgevers, goede danszalen met houten vloeren, een moderne drietalige website, …). Verder vinden we het belangrijk om ook kleinere groepen laten doorgaan en om de lessen toegankelijk te houden voor dansers met een beperkt budget via een kortingtarief.

Je kan onze visie steunen door het Fair trade tarief te kiezen, op vrijwillige basis. Alvast bedankt!

Nieuw: We hebben een vrijblijvend fair trade tarief toegeveogd voor iedereen die niet werkt.

frissefolk.be