nlfren

Danslessen

Om je in te schrijven, klik je op de cursus van je keuze hieronder. Daar kan je doorklikken naar de inschrijvingspagina.

Presentatie

Frisse Folk is de toonaangevende folkdansschool in België, met 20 jaar ervaring. We organiseren elk jaar 3 trimesters folkdanslessen van alle niveaus: van absolute beginners tot vergevorderden.

Je leert er traditionele dansen uit West-Europa zoals de wals, scottish, polka, jig of de mazurka. Er zijn enerzijds leuke laagdrempelige groepsdansen en anderzijds koppeldansen, waarbij je leert leiden, volgen en improviseren. In de hogere niveaus komen moeilijkere variaties, regionale dansen, muzikaliteit en reflectie over het folkmilieu aan bod.

De lesgevers zijn pedagogisch onderlegd, zorgen voor een veilige leeromgeving en besteden ook ruime aandacht aan de groepsdynamiek in de lessen. De leerlingen genieten dus niet enkel van het dansplezier, maar ook van de ontspannen sfeer en de fijne menselijke contacten.

Je hebt geen danspartner nodig: iedereen danst immers met iedereen.

Praktisch

De lessenreeksen starten half september, begin januari en na de Paasvakantie. Je kan nog inschrijven tot de 4de les van het trimester. Hieronder zie je alle lessen waarvoor je kan inschrijven. In het menu vind je alle informatie over priizen en promoties, de niveaus, het programma, dansschoenen en kortingen. Lees zeker ook de voorwaarden. Heb je na het lezen van de menu’s nog vragen? Contacteer ons dan!

Je eerste les is een vrijblijvende gratis proefles. Kom dus gerust eens proberen! Tot binnenkort!

page-cours-2015_bal_tropical_eleves_happy-850x250

LESSEN WAARVOOR JE KAN INSCHRIJVEN

No Results Found

LESSEN VAN HET HUIDIGE TRIMESTER

frissefolk.be