nlfren

Algemene Info

Planning

We organiseren elk jaar 3 trimesters folkdanslessen. Deze lessenreeksen bestaan uit 9 tot 12 wekelijkse lessen van anderhalf uur. We starten half september, begin januari en na de Paasvakantie. Je kan nog inschrijven tot en met de 4de les van het trimester. Daarna kan je enkel nog instromen via een privé-les of een stage, zodat je het leertempo van de groep niet beïnvloedt. Tijdens de (nederlandstalige) schoolvakanties is er geen les. Soms vallen er ook lessen weg op andere dagen. Het overzicht vind je door op de les van jouw keuze te klikken.

Frisse Folk biedt lessen van alle niveaus aan: van absolute beginners tot vergevorderden. We proberen elk trimester minimum één groep niveau 1 voor beginners in te plannen. Eens je in een groep gestart bent, dan blijf je normaal gezien ook gedurende de volgende trimesters op dezelfde dag, op hetzelfde uur, in dezelfde danszaal en met dezelfde leraar leshebben. We publiceren de nieuwe lessen ongeveer 6 weken vooraf op onze website. Vanaf dat moment kan je je inschrijven.

Taal

De lessen in Mechelen zijn in het Nederlands.  in Brussel worden de lessen meestal in het Frans gegeven, met indien nodig bondige vertalingen naar het Nederlands en/of Engels. Onze lesgevers zijn vlot meertalig, dus de individuele correcties krijg je zeker in je eigen taal.

Danspartner & gratisproefles

Je hebt voor de lessen geen danspartner nodig. Er wordt regelmatig van partner gewisseld.
Je eerste les is een vrijblijvende gratis proefles. Kom dus gerust eens proberen!

Tot binnenkort!

frissefolk.be