nlfren

Voorwaarden en voordelen

Inleiding

Deze voorwaarden zijn het resultaat van een lang denkproces. Elke regel heeft zijn bestaansreden en draagt bij tot de vlotte en efficiënte organisatie van de stages. Daarom worden deze voorwaarden steeds strikt toegepast, zonder uitzonderingen. Door je in te schrijven accepteer je de voorwaarden en engageer je je om te betalen. Als je daarna niet tijdig annuleert, blijf je sowieso het hele bedrag verschuldigd.

Inschrijving

Je moet je voor de dansstages inschrijven via deze website. We waarderen het als je dat een week op voorhand doet. Als een stage volzet is, worden de kandidaten op een wachtlijst geplaatst volgens het moment van inschrijving.

Betaling

We vragen je om meteen te betalen op het moment van je inschrijving (graag 1 week voor de stage dus). Bij voorkeur via kredietkaart. Frisse Folk neemt de transactiekosten voor zijn rekening. Als je geen online betaling met kredietkaart kan of wil doen, betaal je via een overschrijving op de rekening van vzw Frisse Folk.    IBAN : BE40 7805 9142 3763   /   BIC : GKCCBEBB   (Belfius bank)   met de mededeling “voornaam naam – stage + datum (dd/mm/jjjj). Bij meerder stages moet je alleen de eerste datum vermelden. Bijvoorbeeld: “An Peeters – stage 07/04/2017”

Als de betaling niet uitgevoerd is op de dag van de stage, betaal je het volledige bedrag met gepast geld aan de prof. Wij kunnen helaas geen opleidingscheques aanvaarden.

Herinneringskosten

Als je betaling 3 weken na de stage nog niet aangekomen is, betaal je 20€ herinneringskosten. Per week vertraging komt daar 10€ bij. Je krijgt daarvoor natuurlijk tijdig een herinnering via mail.

Annulatie

Hoe?

Annuleren kan via mail naar contact@frissefolk.be of via SMS met je voornaam en familienaam naar Koen Dhondt +32 474 78 58 03.

Termijnen

De volgende termijnen worden strikt toegepast.

Tot 48u voor het begin van de stage kan je gratis annuleren en heb je recht op een volledige terugbetaling, via overschrijving of via een bon voor stages of lessen, naar keuze.

Bij een annulering minder dan 48u voor het begin van de stage, verlies je het volledige inschrijvingsgeld, ongeacht de reden van annulering. Als je nog niet betaald had, moet je die betaling meteen in orde brengen. Dat bedrag kan niet gebruikt worden om andere lessen of stages te betalen. Als je zelf een vervanger vindt, of als er op dat moment nog iemand van de wachtlijst jouw plaats kan innemen, kan je je plaats doorverkopen.

frissefolk.be