Promotie & korting

1. Promo: Als je voor 20 april 2017 inschrijft voor een volledig trimester én meteen betaalt via kredietkaart, geniet je van onze promotie: 5 euro korting per persoon! Deze actie geldt niet als je via overschrijving of cash betaalt, of als je na 19 april 2017 betaalt.

2. Korting: Voor de danslessen verlenen we korting aan alle mensen die geen job hebben: werkzoekenden, gepensioneerden, studenten... Deeltijds werkenden betalen wel de volledige prijs.
 

Tarieven

1. Het standaardtarief is een abonnementsformule voor alle lessen van één trimester. De prijs is onafhankelijk van het aantal keren dat je effectief naar de les komt. Gemiste lessen worden dus niet terugbetaald of overgedragen naar een volgen trimester. Je kan wel inhaallessen volgen (zie voorwaarden).

Prijs:   90€   //   85€ met promo* 
Prijs met korting**:   75€   //    70€ met promo*

* promo: voor 20 april 2017 inschrijven én betalen via online banking
** korting: werkzoekenden, gepensioneerden, studenten

 

2. Twee lessen in één trimester volgen: Voor de sportievelingen die 2 keer per week les willen volgen, geven we met plezier een extra korting. Contacteer ons dan even.

 

Het trimester april-junii 2017 is maar 8 lessen - het is dus niet mogelijk om een half trimester te volgen

 

 

Een half trimester volgen: 

Als je maar de helft van de lessen kan volgen, kan je een speciaal tarief kiezen. Dat is duurder, maar je betaalt enkel de lessen die je effectief volgt. Je moet dan meteen minimum de helft van de lessen betalen. De dansleraar noteert je aanwezigheid. Zodra je krediet opgebruik is, betaal je telkens cash aan de lesgever in het begin van de les. Als je minder dan de helft van de lessen bijwoont, wordt er geen geld terugbetaald. Je kan geen lessen overdragen naar een volgend trimester.

Prijs: 90€ voor 6 lessen  (=15€ per les)
Prijs met korting*: 78€ voor 6 lessen  (=13€ per les)

* korting: werkzoekenden, gepensioneerden, studenten