nlfren

Kopie van Intensieve dansstage folk @AKDT

07 Jul 2018 19:30

to

14 Jul 2018 13:00

AKDT
Athénée Royal de Neufchâteau
Avenue de la Victoire 28
6840 Neufchâteau
Belgium
Target audience :
No presale or registration via the website of Frisse Folk for this event. More info hereunder.

Intensieve folkdansstage in Neufchâteau


De inschrijvingen zijn gestart!

Tijdens de tweede week van juli geven Koen Dhondt & Julie Gonzalez geven een leuke en intensieve dansstage in het zuiden van België. Vanaf 21 deelnemers komt er nog een derde prof bij. Vanaf maart kan je je hiervoor inschrijven via de website van de Académie d'été, kortweg AKDT genoemd. Bereid je voor op een week vol plezier, bijleren, nieuwe mensen ontmoeten, genieten, ontspannen en veel dansen! 

Programma

Variaties op de koppeldansen vormen het belangrijkste onderdeel van deze stage: mazurka, scottish, wals, onregelmatige walsen en eventueel bourrees. Verder zullen we ook enkele specifieke regionale dansen leren uit Gascogne, Bretagne, de Poitou of Baskenland, en variaties op jigs en andere mixers.

Dit basisprogramma wordt aangevuld door andere dansen in functie van de voorstellen, voorkeuren en/of behoeftes van de deelnemers. De rode draad doorheen deze stage is de communicatie in de dans te verbeteren dankzij een verfijnde techniek, om zo vlotter te leiden en te volgen.

We zorgen elk jaar voor een ander programma met nieuwe dansen.

Deze stage richt zich zowel tot beginners als tot halfgevorderde dansers. Gedurende ongeveer 40% van de lestijd zullen we in twee groepen werken, opgesplitst volgens niveau. Koen & Julie zullen individuele oefeningen en correcties geven, zodat iedereen op zijn tempo bijleert, onafhankelijk van zijn startniveau.
 

Praktische info

Onderaan deze pagina vind je alle informatie over het niveau, de taal, overnachtingen en maaltijden, inschrijvingen…


Heb je na het lezen van de info nog vragen over je niveau of over de inhoud van de stage? Contacteer ons dan!

frissefolk.be