Promotie & korting

1. Promo: Als je voor 1 januari 2020 inschrijft voor een volledig trimester én meteen online betaalt, geniet je van onze promotie: 10 euro vroegboekkorting per persoon! Deze actie geldt niet als je via overschrijving of cash betaalt, of als je na 31 december 2019 betaalt. Je kan deze vroegboekkorting perfect combineren met de gratis proefles. Als je daarna je inschrijving wenst te annuleren, betalen we je het volledige bedrag terug.  Vergeet niet: sinds januari 2018 kan je ook online betalen met Bancontact & Maestro op onze website.

2. Korting: Voor de danslessen verlenen we korting aan alle mensen die geen job hebben: werkzoekenden, gepensioneerden, studenten... Deeltijds werkenden betalen wel de volledige prijs.
 

Tarieven

1. Het standaardtarief is een abonnementsformule voor alle lessen van één trimester. De prijs is onafhankelijk van het aantal keren dat je effectief naar de les komt. Gemiste lessen worden dus niet terugbetaald of overgedragen naar een volgen trimester. Je kan wel inhaallessen volgen (zie voorwaarden).

Prijs:   130€  /  120€ met promo*   (7,87€ / 7,27€ per uur)
Prijs met korting**:   110€  /  100€ met promo*      (6,66€ / 6,06€ per uur)

 

2. Een half trimester volgen: 

Als je maar de helft van de lessen kan volgen, kan je een speciaal tarief kiezen. Dat is duurder, maar je betaalt enkel de lessen die je effectief volgt. Je moet dan meteen minimum de helft van de lessen betalen. De dansleraar noteert je aanwezigheid. Zodra je krediet opgebruik is, betaal je telkens cash aan de lesgever in het begin van de les. Als je minder dan de helft van de lessen bijwoont, wordt er geen geld terugbetaald. Je kan geen lessen overdragen naar een volgend trimester.

Prijs: 96€ voor 6 lessen  (=16€ per les, dus 10,66€ per uur)
Prijs met korting*: 78€ voor 6 lessen  (=13€ per les, dus 8,66€ per uur)

* promo: voorr 1 januari 2020 inschrijven én meteen online betalen
** korting: werkzoekenden, gepensioneerden, studenten

 

3. Fair trade tarief

Degelijke danslessen zijn arbeidsintensief, zowel voor de lesgever (voorbereiding, pedagogische planning, bijscholing, muziek selecteren, ...) als voor de organisator (planning zalen en niveaus, website met vertalingen in 3 talen, promotie, opvolging betalingen & inschrijvingen, vragen beantwoorden...). Bij Frisse Folk willen we al dat werk graag op een eerlijke manier vergoeden, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten (ervaren lesgevers, goede danszalen met houten vloeren, een moderne drietalige website, ...). Verder vinden we het belangrijk om ook kleinere groepen laten doorgaan en om de lessen toegankelijk te houden voor dansers met een beperkt budget via een kortingtarief.

Je kan onze visie steunen door het Fair trade tarief te kiezen, op vrijwillige basis. Alvast bedankt!     

Nieuw: We hebben een vrijblijvend fair trade tarief toegeveogd voor iedereen die niet werkt.
 

 

4. Twee lessen in één trimester volgen: Voor de sportievelingen die 2 keer per week les willen volgen, geven we met plezier een extra korting. Contacteer ons dan even.