nlfren

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 27/09/2023

Dit privacybeleid beschrijft de praktijken van frissefolk.be, een Europese WordPress-website, met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en beschermen van uw persoonlijke gegevens, in het bijzonder met betrekking tot de evenementen die wij te koop aanbieden. Door onze website te gebruiken en onze evenementen te kopen, stemt u in met de praktijken die in dit beleid worden beschreven.

1. Informatie die we verzamelen

We verzamelen verschillende soorten informatie van onze gebruikers, inclusief informatie met betrekking tot de verkoop van evenementen:

1.1 Persoonlijke informatie

     Naam: Wanneer u een evenement op onze site koopt, kunnen we uw naam verzamelen.

     E-mailadres: Wij verzamelen uw e-mailadres wanneer u een evenement koopt om u belangrijke informatie met betrekking tot het evenement te sturen.

     Betalingsinformatie: Wanneer u een betaling doet voor een evenement, verzamelen wij betalingsinformatie die nodig is om de transactie te verwerken, zoals creditcardgegevens of andere betalingsinformatie.

1.2 Informatie gerelateerd aan evenementen

     Evenementdetails: We verzamelen informatie over de evenementen die u koopt, zoals de datum, tijd, locatie en specifieke evenementdetails.

     Aankoopgeschiedenis: we houden een geschiedenis bij van uw evenementaankopen om uw eerdere deelname bij te houden en u aanbevelingen voor toekomstige evenementen te geven.

2. Hoe wij uw gegevens gebruiken

We gebruiken de informatie die we verzamelen voor de volgende doeleinden, inclusief de verkoop van evenementen:

     Evenementbeheer: We gebruiken uw persoonlijke gegevens om uw evenementreserveringen te verwerken, tickets uit te geven en u bevestigingen en essentiële evenementinformatie te sturen.
     Communicatie: We gebruiken uw e-mailadres om u op de hoogte te stellen van updates, wijzigingen in het schema of de locatie, en om u herinneringen te sturen vóór het evenement.
     Klantenservice: Uw informatie helpt ons uw vragen te beantwoorden en eventuele evenementgerelateerde problemen op te lossen.
     Marketing: Als u uw toestemming heeft gegeven, kunnen we uw gegevens gebruiken om u informatie te sturen over andere evenementen of promoties die voor u interessant kunnen zijn.

3. Gegevens delen

Wij verkopen, verhuren of delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, behalve in de volgende situaties met betrekking tot evenementenbeheer:

     Evenementorganisatoren: Wij delen uw gegevens met de organisatoren van de evenementen die u hebt gekocht om uw deelname aan die evenementen te vergemakkelijken. We delen de gegevens van leerlingen van danslessen in Brussel met vzw Muziekpublique, die deze cursussen samen met Frisse Folk organiseert.
     Dienstverleners: Wij kunnen uw gegevens delen met externe dienstverleners die ons helpen bij het beheren van reserveringen, betalingen en evenementenactiviteiten.
     Wettelijke naleving: We kunnen uw gegevens openbaar maken wanneer dit wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld als reactie op een juridisch proces of een verzoek van de overheid.

4. Gegevensbeveiliging

Wij ondernemen redelijke stappen om uw persoonlijke gegevens, in het bijzonder betalingsgegevens, te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Geen enkele transmissiemethode via internet of elektronische opslag is echter volledig veilig en wij kunnen de absolute veiligheid van uw gegevens niet garanderen.

5. Uw rechten

U heeft bepaalde rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, waaronder:

     Toegang: U kunt toegang vragen tot de persoonlijke informatie die wij over u bewaren.
     Correctie: U kunt ons verzoeken om onjuistheden in uw persoonlijke gegevens te corrigeren.
     Verwijdering: U kunt ons verzoeken uw persoonlijke gegevens te verwijderen, behoudens wettelijke beperkingen.
     Afmelden: u kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor onze marketingcommunicatie door de instructies in de e-mail te volgen.

6. Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen met betrekking tot de verkoop van evenementen. Eventuele updates worden op deze pagina geplaatst en de datum bovenaan het beleid geeft de laatste herziening aan.

7. Neem contact met ons op

Als u vragen, zorgen of verzoeken heeft met betrekking tot dit privacybeleid, de aankoop van evenementen of uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op via:

contact@frissefolk.be

Door onze website te gebruiken en onze evenementen te kopen, erkent u dat u dit privacybeleid heeft gelezen en begrepen en hiermee akkoord gaat.

News

Foto’s van folkbals

Geniet na van onze bals dankzij deze prachtige fotoreportages! Hartelijk bedankt aan onze fotografen! Bal Accords Perdus & Broes @ La Tricoterie 14/01 Album Facebook

Lees verder »
frissefolk.be