nlfren

Improvisatie in koppeldansen

25 maa 2018 – 13:00-18:00

La Luna
August van de Wielelei 65
2100 Deurne
Belgium
Leraar : Koen Dhondt
Doelpubliek : Gevorderden, Halfgevorderden
Stages georganiseerd door Frisse Folk
Registraties zijn voorbij,neem dan contact met ons op als u dit evenement wilt bijwonen.
De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Dansstage Improvisatie in koppeldansen met Koen Dhondt & Céline de Bo

Koen improviseert heel vaak bij het dansen, en wil het enorme plezier van het improviseren graag delen. Hij heeft daarom Céline De Bo uitgenodigd om samen met hem deze nieuwe dansstage te geven. Céline is een ervaren coach improvisatietechnieken en daarnaast ook nog (tango)danseres.

Programma:

In deze stage gaan ze je stimuleren om speels te improviseren en je ook tools aanreiken om dat vlotter te laten verlopen.

Céline stelt je speelse, non-verbale improvisatieoefeningen voor, die de speelse spontaneïteit en het plezier van de creativiteit stimuleren.

Wie is Céline de Bo?

Céline De Bo is coach improvisatietechnieken, (tango)danseres, toneelschrijfster en -regisseur.

Ze geeft al 10 jaar improvisatieworkshops voor alle niveaus en alle leeftijden. Ze maakt deel uit van de professionele improvisatieliga Wallonië-Brussel als toneelspeelster. Céline danst al meer dan 6 jaar tango. Ze houdt van het lichaamswerk, dat ze ook terugvindt in haar beroepsmilieu: de toneelwereld.
 


Na de stage is er een folkpractica (= folkbal zonder live-muziek) in dezelfde zaal. Deelnemers aan de workshop kiezen zelf hoeveel ze daarvoor betalen.
 


Makkelijk parkeren:

http://www.tangolaluna.be/2017/02/07/parkeren-la-luna/

Carpooling: Koen heeft plaats in zijn auto vanuit Brussel


Meer info

Onderaan deze pagina vind je alle informatie over deze specifieke stage, bijvoorbeeld over het gedeelde eten.

Prijzen, kortingen en alle algemene informatie over onze stages vind je in het menu.

Praktische informatie

Maaltijd

We stellen voor dat alle stagiairs iets meebrengen voor een gedeeld vieruurtje.

De bar (koffie, thee, frisdranken, bier, wijn) zal open zijn tijdens de stages.

Taal

Onze stages in Vlaanderen worden meestal in het Nederlands gegeven, met indien nodig vertalingen naar het Frans of Engels. Koen is vlot vijftalig, dus de individuele correcties krijg je zeker in je eigen taal.

Stiptheid

We vragen je om een kwartier op voorhand aanwezig te zijn, zodat we stipt kunnen beginnen.

NIVEAU

Gevorderd niveau (of een degelijk halfgevorderd niveau). Je moet vlot scottish, mazurka, wals en polka en  kunnen dansen en de danshouding zeer goed beheersen, zonder er bewust aan te hoeven denken. Als je minimum anderhalf jaar ervaring hebt in een andere dansdiscipline met leiders en volgers (salsa, tango, ballroom, …) kan je ook aan deze stage deelnemen. 

Een open en speelse geest is een basisvereiste voor deze workshop. wees niet bang om fouten te maken, of om iets niet te kunnen. Durf je eigen grenzen te verleggen, wees niet bang om dingen te doen die je niet goed kan, of die je nog nooit gedaan hebt… dan wordt deze stage zeker een heel leuke en verrijkende ervaring!

Danspartner

Je moet je niet samen met een partner inschrijven voor deze stage. Er wordt regelmatig van partner gewisseld bij de koppeldansen. Je kan dus alleen inschrijven, per twee, met vrienden…

SAMENWERKING / ORGANISATIE

La Luna
La Luna
frissefolk.be