nlfren

Kurt Garrez

Sinds het begin van de jaren 2000 ben ik gepassioneerd door dans. Mijn kennismaking met de organisatie 'Boombal' vond plaats tijdens het folkfestival Deerlycke in België. Ik werd direct gegrepen door de magie en vanaf dat moment bezocht ik wekelijks meerdere bals, volledig ondergedompeld in de wereld van de folk. Daarna volgde ik in rap tempo cursussen, zowel in eigen land als daarbuiten.

Als mede-oprichter van de folkbals in Kortrijk en voormalig medewerker van de website folkroddels.be, verspreid ik met veel enthousiasme mijn liefde voor folkdansen.

Bij Boombal was ik lange tijd actief als voordanser en later heb ik de rol van dansleraar op me genomen in verschillende steden in Vlaanderen. Het geeft me enorm veel voldoening om het plezier van dans over te brengen op anderen. Mijn voorkeur gaat uit naar koppeldansen, zoals wals en scottisch, en ik heb een speciale affiniteit met Bretoense dansen en de Bourree de Berry. Ik hecht veel waarde aan het respecteren van de traditionele waarden van de dans.

Teacher Video

Dance Classes

WORKSHOPS WITH THIS TEACHER

No Results Found
frissefolk.be