nlfren

GEANNULEERD: Improvisatie in koppeldansen

16 okt 2016 – 13:30-18:30

Planeet Mars
Land van Waaslaan 78
9040 Gent
Belgium
Leraar : Koen Dhondt
Doelpubliek : Gevorderden
Stages georganiseerd door Frisse Folk
Registraties zijn voorbij,neem dan contact met ons op als u dit evenement wilt bijwonen.
De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Dansstage Improvisatie in koppeldansen met Koen Dhondt & Céline de Bo

Koen improviseert heel vaak bij het dansen, en wil het enorme plezier van het improviseren graag delen. Hij heeft daarom Céline De Bo uitgenodigd om samen met hem deze nieuwe dansstage te geven. Céline is een ervaren coach improvisatietechnieken en daarnaast ook nog (tango)danseres.

In deze stage gaan ze je stimuleren om speels te improviseren en je ook tools aanreiken om dat vlotter te laten verlopen.

Céline stelt je speelse, non-verbale improvisatieoefeningen voor, die de speelse spontaneïteit en het plezier van de creativiteit stimuleren.


Onderaan deze pagina vind je alle informatie over deze specifieke stage, zoals het vereiste niveau en het vieruurtje.

Prijzen, kortingen en alle algemene informatie over onze stages vind je in het menu.


Wie is Céline de Bo?

Céline De Bo is coach improvisatietechnieken, (tango)danseres, toneelschrijfster en -regisseur.

Ze geeft al 10 jaar improvisatieworkshops voor alle niveaus en alle leeftijden. Ze maakt deel uit van de professionele improvisatieliga Wallonië-Brussel als toneelspeelster. Céline danst al 5 jaar tango. Ze houdt van het lichaamswerk, dat ze ook terugvindt in haar beroepsmilieu: de toneelwereld.

Praktische informatie

Maaltijd

Gedeeld vieruurtje. We stellen voor dat alle stagiairs iets meebrengen om te delen.

De bar zal tijdens de stage en de maaltijd open zijn. Planeet Mars vraagt om geen eigen drank te consumeren tijdens de pauzes.

Taal

De stage wordt in het Nederlands en/of Frans gegeven, in functie van de behoeften van de deelnemers. Koen is vlot meertalig, dus individuele feed back krijg je zeker in je eigen taal. Céline is franstalig.

NIVEAU

Gevorderd niveau (of een degelijk halfgevorderd niveau). Je moet vlot scottish, mazurka, wals, jig, polka en bourrée 2 tijden kunnen dansen en de danshouding zeer goed beheersen, zonder er bewust aan te hoeven. denken.

Een open en speelse geest is een basisvereiste voor deze workshop. wees niet bang om fouten te maken, of om iets niet te kunnen. Durf je eigen grenzen te verleggen, wees niet bang om dingen te doen die je niet goed kan, of die je nog nooit gedaan hebt… dan wordt deze stage zeker een heel leuke en verrijkende ervaring!

Danspartner

Je moet je niet samen met een partner inschrijven voor deze stage. Er wordt regelmatig van partner gewisseld.

frissefolk.be