nlfren

Wat als het bal uitverkocht is?

De bals van Frisse Folk zijn bijna altijd (ruim) op voorhand uitverkocht. We raden je daarom aan om goed op tijd je ticket te reserveren.

Als het bal uitverkocht is, kan je proberen een ticket over te kopen van iemand die uiteindelijk niet gaat. Vaak gebeurt dit in het Facebookevenement van het bal. Je hebt dan de volledige naam van de verkoper nodig.
Opgelet! Voor het Bal XL van november 2019 waren er pogingen tot fraude: mensen met een vals profiel (zonder vrienden) boden zogezegd tickets aan, bovenien soms tegen hogere tarieven. We raden je aan om waakzaam te zijn. Bij twijfel kan je vragen om de bevestigingsmail door te sturen voor je hen betaalt. Meld zo’n poging tot fraude zeker ook aan Frisse Folk.

Frisse Folk komt niet tussen in de doorverkoop van tickets en er is geen wachtlijst voor bals. Het is dus volledig zinloos om Frisse Folk te contacteren als het bal vol is, en we vragen je met aandrang om dat niet te doen. Hierop is slecht 1 uitzondering: Als je deelneemt of wil deelnemen aan een stage in hetzelfde weekend zijn er enkele gereserveerde tickets. Deze voorkeursbehandeling is pas actief wanneer het bal volzet is, en ze stopt op de donderdagmiddag voor het bal. Gelieve aandachtig de tekst “Tickets van Bal XL voorbehouden voor stagiairs” te lezen en de instructies te volgen.

frissefolk.be