Belangrijke waarschuwing

Deze website zal de vroegboekkorting niet automatisch berekenen, toevoegen of verwijderen. Je moet dus zelf controleren of je er recht op hebt (op basis van de paragraaf hieronder) en de juiste korting onderaan deze pagina selecteren. Als je onterecht het kortingstarief aanduidt, betaal je gewoon het verschil tijdens de stage.

Vroegboekkorting voor stages

Als je je ten laatste 7 dagen op voorhand inschrijft voor één of meerdere stages, en meteen het volledige bedrag online betaalt met kredietkaart, geniet je van een steeds groter wordende korting.

 

Opmerkingen: Deze persoonlijke korting is niet geldig met overschrijvingen of cash betalingen. Ze geldt voor stages uit hetzelfde semester. Eerder gevolgde en apart geboekte/betaalde stages tellen niet mee.
Frisse Folk neemt de transactiekosten voor zijn rekening.

 

*
(including yourself)
Vul op deze pagina uw inschrijvingsinformatie in. Als u extra personen in wilt schrijven, zult u nadat u deze pagina heeft ingevuld en op 'Doorgaan' heeft geklikt hun inschrijvingsinformatie in kunnen voeren.
Als u een account voor deze website wilt aanmaken, vink dan het onderstaande veld aan en vul een gebruikersnaam in Als u al een account heeft, log dan in voordat u dit formulier invult.
Persoonlijke informatie
  
Onze algemene communicatie en nieuwsbrieven zijn enkel in het Frans en het Nederlands beschikbaar. Gelieve dus uit deze twee talen te kiezen. Individuele mails en telefoontjes kunnen we ook in het Engels, Spaans, Duits en Portugees beantwoorden.
De nieuwsbrief van Frisse Folk
Dit is een goede manier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. We sturen ongeveer één nieuwsbrief per maand.