Registration is closed for this event
Laatste plaatsen
Normaal tarief 17.00 €
Kortingtarief voor wie niet werkt 13.00 €
Fair Trade tarief 20.00 €
Fair Trade tarief voor wie niet werkt 16.00 €

Groot folkconcert!

 

BELANGRIJKCOVID-19: aanpassingen en regels : Raadpleeg deze pagina regelmatig voor updates!
 
Bal XL wordt omgetoverd naar een zittend luisterconcert. De bovenstaande aanpassingen maken het mogelijk om live-muziek op een veilige manier samen te beleven. We beseffen dat dit niet hetzelfde is als een traditioneel Bal XL en dat er veel beperkingen zijn, maar het positieve gevoel overheerst: we zijn heel blij dat we je nu eindelijk weer kwalitatieve live folkmuziek kunnen aanbieden!
 

 

Programma:

20:00 - Deuren open

20:30 - Concert Cocanha

21:30 - Pauze

21:45 - Concert Aurélie Dorzée & Tom Theuns

23:00 - Einde


Het concert begint stipt op tijd. We vragen je om goed op tijd aan te komen om de muzikanten niet te storen tijdens het concert.

Vergeet niet om je ticket tijdig te reserveren aangezien onze evenementen vaak op voorhand uitverkocht zijn! Wij nemen de reserveringskosten voor onze rekening. 
 


Fair Trade Tarief

Een kwaliteitsbal met goede (vaak buitenlandse) groepen organiseren is duur en arbeidsintensief. Bovendien zijn de inkomprijzen voor deze live-evenementen relatief laag. Daarom kan je op vrijwillige basis ook kiezen voor een fair trade tarief voor onze bals. Zo draag je actief bij aan een eerlijkere vergoeding voor het werk en de kosten van muzikanten en organisatoren.
Alvast hartelijk bedankt!

Praktisch

Maaltijd

Meal standard text

De Maalbeek staat niet toe om eigen drank of eten mee te brengen. Bedankt om dit te respecteren. 

Wist je dat inkomsten uit de ticketverkoop van een uitverkocht Bal XL niet volstaan om de kosten van het bal te dekken? Door aan de bar te consumeren draag je dus actief bij aan het voortbestaan van deze bals.

Partner / Organisatie

GC De Maalbeek