Wil je amusement voor een breed publiek en een toffe sfeer op een privé-feest, een evenement, een huwelijk, team building, een school- of een personeelsfeest? Zoek je een leuke verrassing voor je gasten of een ijsbreker voor je party?

Dan is de Frisse Folk animatie (B)all in One de formule die je zoekt!

Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte. Vermeld de datum, de plaats, het type evenement en het verwachte aantal deelnemers.

Beschrijving folkanimatie (B)all in one*

                                                                                                             * "Een bal en een initiatie: alles in één formule"

(B)all in one is een dansinitiatie die speciaal gecreëerd is voor privé-feesten en evenementen. Het is een mix van een dansinitiatie en een sfeervol folkbal. Op een losse, feestelijke wijze worden dansen aangeleerd die speciaal voor dit project geselecteerd zijn. Het grote aandeel groepsdansen zorgt ervoor dat iedereen met iedereen danst en dat de sfeer er snel inzit. Verder wordt ook het ludieke aspect niet vergeten: de mixer combineert de stoelendans met een trottinette en de bananenwals is een klassieker die voor hilarische toestanden kan zorgen! Je bent gewaarschuwd…

De keuze van de dansen en de stijl van de animatie varieert in functie van het evenement en het publiek.

Verschillende doelpublieken

De formule is geschikt voor een divers publiek, van alle leeftijden, en vereist absoluut geen voorkennis, danstalent of conditie. Onze dansanimatoren passen zich bovendien flexibel aan aan de behoeften en mogelijkheden van het publiek, en aan zeer diverse socio-culturele contexten (Europese instellingen, familiefeesten, scholen, rusthuizen, vluchtelingencentra, buurtfeesten, ...).

We bieden ook een specifieke versie voor kinderen aan (ideaal voor schoolfeesten, verjaardagen, communiefeesten, ...) en een variant voor mensen met beperkte mobiliteit (rusthuizen, publiek met licht motorische handicap, ...)

Goede muziek

Het publiek amuseert zich op walsjes, polka’s, jigs en andere traditionele dansen. Verwacht je echter niet aan oubollige melodietjes maar aan swingende, eigentijdse muziek met traditionele roots. 
Onze standaardformule is met muziek op iPod, maar wij kunnen ook professionele muzikanten voorzien.

Waarom (B)all in One?

 • Folkdansen zijn uitermate geschikt voor animaties op evenementen. Je hebt de basis snel onder de knie en kan je meteen amuseren. Deze buitengewone ijsbrekers zorgen voor plezier, sfeer, beweging en spontane ontmoetingen
 • Een degelijk en betrouwbaar concept dat zijn waarde bewezen heeft tijdens talrijke evenementen in de afgelopen 15 jaar.
 • Een flexibele formule die werkt in zeer diverse contexten, zelfs met een heterogeen publiek zonder danservaring.
 • Goeie, swingende muziek met traditionele roots.
 • Gemakkelijk te organiseren: u zorgt voor de zaal en het publiek, wij zorgen voor de rest!


Waarom Frisse Folk?

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Een team van ervaren en meertalige animatoren 
 • Een reputatie van kwaliteit, zowel voor het dansgedeelte als voor de organisatie en communicatie.
 • Voor openbare evenementen kan u een beroep doen op ons uitgebreid netwerk voor promotie.
 • Als er geen geluidsinstallatie in de zaal aanwezig is, kunnen wij die leveren.
 • We verplaatsen ons haast overal in België en in het buitenland

 

Praktische info & technische fiche

De animatie (B)all in one duurt ongeveer een uur (maximum anderhalf uur). Wij sturen een koppel ervaren dansers. Voor grootschalige evenementen kunnen wij ook dansassistenten voorzien die het publiek mee in goede banen leiden.
Ons team van dansanimatoren kan de initiatie geven in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans of Portugees.

Consulteer onze technische fiche om te controleren of uw geluidsinstallatie voldoet. Je vindt er ook tips en nuttige informatie.
 

Referenties

 • Privéfeesten: trouwfeesten, verjaardagen, familiefeesten...
 • Grote publieke en culturele evenementen: Brussel Bad, De Gentse feesten, Benenwerk BruggeAntwerpen Danst op Kattendijk, Manifiesta, Villers-La-Ville, Landelijk Brussel 2013 (voor de DG Agri), Het Zadenfestival aan de ULB, ...
 • Corporate (zakendiners, team building, "away day", eindejaarsfeest): direct via de DG, of via evenementenbureaus
 • Een speciale formule voor rusthuizen voor de COCOF: "La Guinguette a rouvert ses Volets"
 • Formules in samenwerking met scholen en culturele centra
 • Dansinitiaties gevolgd door een folkbal
 • Speciale projecten, zoals voor een opvangcentrum voor asielzoekers van Fedasil in Alsemberg en Florennes.


Getuigenis

Beste Koen en Elena

Ik hou eraan jullie nog eens speciaal te bedanken voor de prachtige manier waarop jullie mijn gasten aan het dansen hebben gekregen vrijdagavond! De positieve energie droop eraf, en dat was net wat mijn ex-collega’s nodig hadden. Ik genoot ervan om zelf mee te doen, maar ook om te zien hoe mijn petekind met zijn moeder/mijn zus danste, mijn dochter met een collega, hoe collega’s van wie ik het nooit had verwacht zich in de dans ‘smeten’ ... en vooral om te merken hoe iedereen zich te pletter amuseerde.

Ik had ook deugd van mijn gesprekjes met jullie. Jullie waren oprecht geïnteresseerd in mijn gasten en in mezelf. Jullie gaven ook een meerwaarde aan het optreden van Roose en Depreitere (voorafgaand live-optreden met gitaar & zang, nvdr) door met elkaar en enkele gasten aan het dansen te gaan. Subliem!

Na afloop deed het me goed te horen dat ook jullie het prettig vonden.
Hartelijke groeten
Michèle D., Brugge (30/06/2014)