De superleuke en goed georganiseerde Dansstage in Enschede had bij het opmaken van de financiële balans wat geld over, en een deel daarvan hebben ze nu spontaan aan de dansleraren, groepen en technici geschonken.
Het is geen groot bedrag, maar ik word wel ongelooflijk blij van de waardering en de erkenning die ik hierin zie! En ik vind dat dit gulle gebaar geweten mag zijn! En het mag ook gezegd worden dat het oorspronkelijke loon al een faire vergoeding was, waar je als dansleraar van zou kunnen leven (als alle organisatoren deze tarieven zouden hanteren...)

Hartelijk bedankt aan deze organisatie die voor een super uitverkochte editie zorgde, en die ook de echte prijs van dansstages durft aan te rekenen aan de dansers*!
En hartelijk bedankt aan alle dansers die deze prijs hebben willen betalen!en nog een extra bedankje voor diegenen die spontaan het fairtrade tarief kozen en zo mee bijgedragen hebben aan mijn gelukzalig gevoel vandaag!

Lang leve de Dansstage in Enschede!

#Fairtrad(e) & #fairfolk
* Er was ook een tarief voor mensen met een beperkt budget. Toegankelijkheid voor een zo breed mogelijk publiek is natuurlijk ook belangrijk.