Registration is closed for this event
Plaatsen beschikbaar
Normaal tarief 17.00 €
Kortingtarief voor wie niet werkt 13.00 €
Kortingtarief voor stagiairs 13.00 €
Fair Trade tarief 20.00 €
Fair Trade tarief voor wie niet werkt & stagiairs 16.00 €

Groot folkbal met live muziek!

 

Geen danspartner of ervaring nodig. Het bal begint met een dansinitiatie, zodat ook absolute beginners zich de hele avond lang kunnen amuseren.

Programma:

19:30 - Initiatie door Koen Dhondt

20:30 - Broes

23:00 - Cocanha

Vergeet niet om je ticket te reserveren aangezien Bal XL vaak op voorhand uitverkocht is! Wij nemen de reserveringskosten voor onze rekening. Een ticket kost dus evenveel in vvk als aan de kassa (als er daar nog tickets overblijven)

Het Bal XL begint op tijd, zodat iedereen van beide groepen kan genieten, ook de dansers die met het openbaar vervoer terugkeren. 


We nodigen je met aandrang uit om de tekst Gedragscode en Danstips te lezen.


Fair Trade Tarief

Een kwaliteitsbal met goede (buitenlandse) groepen organiseren is duur en arbeidsintensief. We hebben dit trimester beslist om niet af te dingen bij de groepen (zoals we in het verleden helaas regelmatig moesten doen), en hen dus een eerlijke prijs te betalen. Om dit mogelijk te maken hebben we het bal 2€ duurder gemaakt.
​Door het Fair Trade Tarief te kiezen draag je daarbovenop actief bij aan een eerlijkere vergoeding voor het werk en de kosten van Frisse Folk als organisator. Alvast hartelijk bedankt!
Nieuw: er is nu ook een aangepast fair trade tarief voor al wie niet werkt en voor de stagiairs. 


Korting voor stagiairs

De deelnemers aan de stage(s) in hetzelfde weekend krijgen een korting voor het bal (zie tarief voor stagiairs).

Praktisch

Maaltijd

Meal standard text

De Maalbeek staat niet toe om eigen drank of eten mee te brengen. Bedankt om dit te respecteren. De korting voor literflessen plat water blijft behouden.

Wist je dat inkomsten uit de ticketverkoop van een uitverkocht Bal XL niet volstaan om de kosten van het bal te dekken? Door aan de bar te consumeren draag je dus actief bij aan het voortbestaan van deze bals.

Partner / Organisatie

GC De Maalbeek