Dinsdag 13/10

 

Beste leerlingen

 

We hebben goed nieuws en slecht nieuws voor jullie.
De Vlaamse regering heeft de kleurcode voor sporten aangepast van geel naar oranje. Dat betekent dat indoor sporten enkel toegelaten zijn als er 1,5 meter afstand gehouden wordt. 

Wij menen dat de danslessen niet kunnen verdergaan met deze beperking en besluiten daarom met onmiddellijke ingang het huidige trimester stop te zetten tot de situatie verbetert, zoals van in het begin voorzien. Zodra het terug kan, gaan we verder met de resterende lessen van het trimester, die dan gewoon opgeschoven worden. Het huidige trimester zal dus pas eind januari of ergens in februari aflopen.

We vinden het belangrijk dat er toch gedanst kan worden en voorzien daarom speciale lessen met anderhalve meter afstand in De Maalbeek, op maandagavond. Er is een groep voor beginnende dansers (niv 1, 2 & 3) om 20u40 en een groep voor gevorderde dansers (niv 6 - 8) om 19u. Het programma staat in elk evenement op onze site. Prijs: vrije bijdrage.

Om de zaalcapaciteit (max 24) te respecteren en voor de contact tracing is inschrijving verplicht. Je moet dit elke week opnieuw doen. Maar schrijf je enkel in als je zeker meedoet, zodat er niemand nodeloos uit de boot valt. 

De aangekondigde inhaallessen voor de leerlingen van De Pianofabriek vallen helaas weg. Anderzijds zijn die ook niet meer nodig omdat het hele trimester even on hold gezet wordt

De stage folkdans voor beginners van zaterdag 17 oktober wordt geannuleerd. Het goede nieuws is dat we de stage arin arin & variaties in de plaats zetten. Gevorderde dansers en snelle leerders kunnen nu zaterdag toch dansen. Maak gerust reclame voor deze leuke en uitdagende stage op social media!

We hopen dat jullie deze lastige periode veilig doorkomen en kijken ernaar uit om jullie gauw terug te zien.

Met vriendelijke groeten
Koen, in naam van heel het team van Frisse Folk