Pas de pré-vente ni inscription via le site web de Frisse Folk pour cet événement. Plus d'info ci-dessous.

Bal folk gratuit organisé par la ville d'Anvers pour fêter les 20  ans du moulin


Programme

  • 12:00 Ouverture terrain: Stands de repas et boissons, marché artisanal, animation pour enfants, visite du moulin, promenade 
  • 13:15 Initiation folk par Frisse Folk
  • 14:30 Bal Twalseree
  • 16:00 Bal Naragonia quartet
  • 17:30 Bal Novar 
  • 18:30 Fin 


Dit jaar bestaat de Berendrechtse Buitenmolen 200 jaar. Dat gaan we uitgebreid vieren tijdens een familiefestival met muziek en dans, ambachten, kinderanimatie, een wandelroute en lekker eten & drinken.

Op de terreinen rond de molen komen de leden van Blidscap en een hoefsmid hun ambachten tonen. Er zijn ook kramen met vers bereide en lokale producten. Op de aanpalende weide met overdekte dansvloer is er de hele middag folkmuziek om op te dansen of naar te luisteren vanop het grote terras. Daarnaast is er een speelzone met kinderanimatie en strobalen. Een wandelroute van 8 km, op papier of op je smartphone, brengt je op bijzondere plekken die met de (verdwenen) molens van onze dorpen te maken hebben. En uiteraard kan je de Buitenmolen bezoeken!


Parquet de danse couvert près du Buitenmolen, Zandvlietsesteenweg 1b, 2040 Berendrecht

Parking: We voorzien een grote fietsen- en mindermobielenparking op de parking van Sereni, Zandweg 1. Andere auto’s kunnen aan de sporthal, Zandweg 4, parkeren.
 


Nous vous recommendons fortement de lire le texte Lignes de conduite & Conseils de danse.