nlfren

Hanne Kinne

Hanne Kinne danst al zo lang ze zich herinnert. Ze groeide op in een volksdansgezin en zette al gauw haar eerste danspasjes tijdens één van de buitenlandse reizen met Volkskunstgroep Tijl Uylenspiegel. Dansen werd haar tweede natuur. Als jonge tiener gaf ze mee les aan de kindergroepen en enkele jaren later ook aan volwassenen. De ervaring die ze opdeed tijdens uiteenlopende cursussen, uitwisselingen en buitenlandse reizen gaven haar telkens een stukje eigenheid mee, waarmee ze zelf aan de slag kon om creaties te maken voor haar dansgroepen.

Op haar eerste folkbal ontdekte ze het plezier om deze creativiteit te gebruiken tijdens het dansen. Al snel werd ze gevraagd om mee te helpen bij initiaties.

Tussen de vele bals en festivals door werden er 2 huizen verbouwd en kreeg Hanne 4 dochters. Toch vond ze de tijd en energie om bij Frisse Folk danslessen en stages te volgen.

Nu de kinderen groter zijn, komt er meer tijd vrij om te dansen., en heeft de lesgeversmicrobe haar weer volop te pakken. Hanne wil folkdanslessen geven in haar eigen omgeving: Mechelen! Ze krijgt hierbij coaching vanuit Frisse Folk. Met telkens een gezonde dosis energie en oog voor detail, helpt ze haar dansleerlingen vooruit en zorgt ze ervoor dat iedereen met een positief gevoel naar huis gaat.

Video's

Danslessen

Stages met deze leraar

No Results Found
frissefolk.be