Beginner
Registration is closed for this event
Plaatsen beschikbaar
Normaal tarief 90.00 €
Kortingtarief (al wie niet werkt) 75.00 €

Lessenreeks van maandag 24 april tot maandag 26 juni 2017

 

In niveau 2 (halve beginners) oefenen we de dansen uit niveau 1 verder in, zodat de basispassen en een goede danshouding een automatisme worden. De wals en de rondeau en couple zijn de belangrijkste nieuwe dansen, aangevuld met mixers en eenvoudige variaties voor koppeldansen. Bij deze variaties ligt de nadruk op leiden en volgen.


Je kan inschrijven tot de 4de les van het trimester.

Je eerste les is een vrijblijvende gratis proefles. Kom dus gerust eens proberen!


Lees zeker onze voorwaarden & voordelen voor je je inschrijft.


Vroegboekpromotie

Als je je goed op voorhand inschrijft voor een volledig trimester én meteen betaalt via kredietkaart, geniet je van onze vroegboekpromotie.


Programma, niveau, prijzen & kortingen

Praktisch

Taal

Language standard text

De danslessen in Brussel worden meestal in het Frans gegeven, met indien nodig bondige vertalingen naar het Nederlands en/of Engels. Onze dansleraren zijn vlot meertalig, dus de individuele correcties krijg je zeker in je eigen taal.

Geen les op

01/05/2017 , 05/06/2017

Niveau

Niveau

Op deze pagina beschrijven we in detail de vereiste voorkennis om dit niveau te volgen.  Als je na het lezen nog niet zeker bent welk niveau het best bij jou past, mag je gerust in meerdere groepen een proefles volgen. Contacteer ons dan even.

Danspartner

Partner standard text

Je hebt nooit een danspartner nodig voor onze danslessen, stages of bals. Inschrijven kan dus alleen, per twee, met vrienden of collega's...

 

Partner / Organisatie

Muziekpublique