Uitverkocht

Registration is closed for this event
Volzet
Normaal tarief 17.00 €
Kortingstarief voor al wie niet werkt 13.00 €
Kortingstarief voor stagiairs 13.00 €
Fair Trade tarief 20.00 €
Fair Trade tarief voor al wie niet werkt & stagiairs 16.00 €

Groot folkbal met live muziek!

 

Sinds september 2018 begint het Bal XL vroeger en stipter, zodat iedereen langer van de tweede groep kan genieten, ook de dansers die met het openbaar vervoer terugkeren. Hierbij ook nog eens de wijzigingen voor Bal XL van januari 2018. 


Programma:

19:30 - Initiatie door Koen Dhondt

20:15 - Ciac Boum

23:00 - Duo TTC

 

Ciac Boum komt twee keer kort na elkaar in België spelen: op 20/09 en 5/10. Dat is geen ideale situatie voor de organisatoren, maar helaas was dat moeilijk te vermijden. Daarom nodigen we je uit om 2 keer op de muziek van deze supergroep te gaan dansen!

 

Geen danspartner of ervaring nodig. Het bal begint met een dansinitiatie, zodat ook absolute beginners zich de hele avond lang kunnen amuseren.

Vergeet niet om je ticket te reserveren aangezien Bal XL vaak op voorhand uitverkocht is! Wij nemen de reserveringskosten voor onze rekening. Een ticket kost dus evenveel in vvk als aan de kassa (als er daar nog tickets overblijven)


We nodigen je met aandrang uit om de tekst Gedragscode en Danstips te lezen, die vanaf nu van toepassing is.


Fair Trade Tarief

Een kwaliteitsbal met goede (buitenlandse) groepen organiseren is duur en arbeidsintensief. We hebben dit trimester beslist om niet af te dingen bij de groepen (zoals we in het verleden helaas regelmatig moesten doen), en hen dus een eerlijke prijs te betalen. Om dit mogelijk te maken hebben we het bal 2€ duurder gemaakt.
​Door het Fair Trade Tarief te kiezen draag je daarbovenop actief bij aan een eerlijkere vergoeding voor het werk en de kosten van Frisse Folk als organisator. Alvast hartelijk bedankt!
Nieuw: er is nu ook een aangepast fair trade tarief voor al wie niet werkt en voor de stagiairs. 


Korting voor stagiairs

De deelnemers aan de stage(s) in hetzelfde weekend krijgen een korting voor het bal (zie tarief voor stagiairs).

Praktisch

Maaltijd

Meal standard text

De Maalbeek staat niet toe om eigen drank of eten mee te brengen. Bedankt om dit te respecteren. De korting voor literflessen plat water blijft behouden.

Wist je dat inkomsten uit de ticketverkoop van een uitverkocht Bal XL nauwelijks volstaan om de kosten van het bal te dekken? Door aan de bar te consumeren draag je dus actief bij aan het voortbestaan van deze bals.

Partner / Organisatie

GC De Maalbeek