Wat moet er beschikbaar zijn om de dansstage vlot te laten verlopen?


Dansruimte

Zorg voor een locatie met een geschikte akoestiek en een ruime dansvloer: Het aangenaamst is een houten vloer, gladde tegels, gladgeschuurd beton, linoleum of een andere vloerbedekking die goed glijdt. De vloer moet natuurlijk stabiel, egaal en horizontaal zijn: geen niveauverschillen waarover je kan struikelen, geen geïmproviseerde tentvloeren die afhellen, ...


Catering

Gelieve water te voorzien en ook een koude, warme of broodjesmaaltijd als de animatie rond etenstijd plaatsvindt.


Geluid & techniek

Als organisator moet je zelf voor een geschikte geluidsinstallatie zorgen, waarop wij onze iPod aansluiten. Indien wij met de wagen komen, kunnen wij eventueel  een krachtige mobiele geluidsinstallatie met 2 boxen van 150 watt verhuren (niet compatibel met live-muziek).

Voorzie een tafel vlak bij de geluidsinstallatie voor de ipod en ons ander materiaal. De iPod moet vlot toegankelijk zijn vanaf de dansvloer. Op de tafel (op maximum 50 cm van de iPod!) moet een stekkerdoos met minimum 2 stopcontacten geplaatst worden. Een verlengkabel is dus misschien ook nodig. Wij zorgen zelf voor een lader, een dock en de kabel(s) om de ipod op uw installatie aan te sluiten. Daarvoor hebben we één van de volgende drie aansluitingen nodig: kinch, jack 6,3mm of mini-jack 3,5mm.

Als de acoustiek goed is, hebben we geen micro nodig tot 40 deelnemers. Gelieve anders een draadloze hoofdmicrofoon te voorzien. Eventueel kunnen wij die verhuren.In dat geval hebben we één van de volgende ingangen nodig op uw geluidsinstallatie: XLR (bij voorkeur) of jack 6,3mm.