No english translation available. You can also refer to the french version

 

We merken dat de stages op de dag van het Bal XL moeilijk gevuld geraken als het bal lang op voorhand uitverkocht is (wat vaak het geval is). We vermoeden dat dat deels komt omdat mensen niet zo ver op voorhand willen beslissen om een stage te volgen. En als ze de stage willen meedoen, willen ze natuurlijk ook aan het bal deelnemen.

Die stages zijn niet enkel interessante en leuke leermomenten, maar dragen ook bij aan een correcte verloning van de artiesten. Daarom willen we er alles aan doen om de stage een succes te laten worden.

 

We reserveren daarom een beperkt aantal bal-tickets voor deelnemers aan de stage. Als het bal uitverkocht is, kan je toch een ticket kopen als je datzelfde weekend een stage volgt. 

  • Stuur ten laatste 48u voor het begin van de stage een mail aan contact@frissefolk.be om je ticket te reserveren.
  • Deze gunst geldt tot 48u voor het begin van de stage. Daarna kan je nog inschrijven voor de stage, maar heb je geen recht meer op een gereserveerd ticket voor het bal.
  • Dat ticket is persoonlijk, en kan niet doorverkocht worden.
  • Je betaalt het ticket cash aan het begin van de stage. Als je annuleert voor de stage, vervalt ook je gereserveerde ticket.
  • Als niet alle gereserveerde tickets aangevraagd zijn, wordt de overschot on line verkocht (zonder reserveringen of voorkeursbehandelingen). 

 

We zullen dit systeem testen, evalueren en indien nodig bijsturen.
 

2 belangrijke opmerkingen!

  • Dit systeem geldt enkel voor hat Bal XL (in De maalbeek) en niet voor Bal & Basta! en de Queimada, waar Muziekpublique de (voor)verkoop van de tickets doet.
  • Dit systeem is enkel actief zodra het Bal XL volzet is. Zolang er nog tickets zijn, verwachten we dat de stagiairs een kaartje voor het bal op onze website kopen, net als alle dansers.  Dat vergemakkelijkt de voorverkoop en opvolging aanzienlijk voor ons. Alvast bedankt om daar dus tijdig aan te denken!